Cadeautje!

icon_Swie_cadeautje

Geef iemand een mini coachtraject t.w.v. 200 euro cadeau!

Dat je op deze pagina komt is niet voor niks, je hebt een cadeautje ontvangen van
Swie Coacht! Lees hieronder verder!

cadeautje

Minitraject echt tijd voor jou!

Je ontvangt een mini traject cadeau, wat bestaat uit een kennismakingsgesprek en twee coachsessies. Tijdens de coachsessies creëren we een moment van rust en bezinning. Even stil staan bij hoe het nu echt met je gaat. We kijken waar je staat en waar je tegenaan loopt. Je gaat naar huis vol met inzichten over jezelf en met veel praktische tools! In het minitraject kunnen we echt veel bereiken.

 

Ik help je graag om de antwoorden in jezelf te vinden!

Ik, Swie, coach vrouwen die altijd alles goed willen doen en daarin soms zichzelf vergeten, ook in de relatie met anderen.

 

In de praktijk merk ik vaak dat vrouwen  hard kunnen zijn voor zichzelf. Als er iets is om trots op te zijn, dan is het toch niet goed genoeg. Ze zorgen goed voor anderen, en vergeten vaak zichzelf. Aan de buitenkant lijkt hun leven perfect, maar van binnen voelt het niet zo.

 

Ik was ook zo iemand, ik wilde iedereen altijd graag helpen en vond het ondertussen moeilijk om trots te zijn op mezelf. Tijdens coaching kwam ik erachter dat dit kwam door onderliggende patronen vanuit vroeger . Waar ik voorheen alles met mijn ratio oploste, kon ik dankzij coaching bij mijn gevoel komen, en dat heeft mij veel gebracht! Ik kan nu veel eerlijker en kwetsbaarder kijken naar mezelf en naar mijn omgeving. Ik trek dingen me niet meer alles persoonlijk aan, wat voor mij vermoeiend was. Hierdoor zijn mijn relaties met anderen verbeterd en heb ik zelf meer rust en acceptatie.

 

Door de vele cursussen, opleidingen en praktijkervaringen lukt het me om zacht naar mezelf te zijn én er te zijn voor mijn omgeving.

Ik geloof erin dat de onderliggende emotie en behoefte die je voelt, de ingang is voor zelfinzicht en uiteindelijk ander gedrag. Alle antwoorden zitten in jouzelf! Ik help je graag om deze antwoorden te vinden.

voor wie is dit

cadeautje?

Voor jou, als je herkent dat je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven, of het nou op werk is of privé

Voor jou, als je last hebt van energielekken in het dagelijks leven en je niet weet waar het vandaan komt

Voor jou, als je het graag goed wil doen, maar je perfectionisme je ook uitput en je soms het gevoel hebt alsof je het nooit goed genoeg doet

Voor jou, als je het gevoel hebt dat je altijd aan het rennen bent en je je soms schuldig voelt omdat je meer tijd zou willen besteden aan je kinderen en partner.

 

Ik onderzoek samen waar je precies tegen aanloopt en welke patronen er bij je spelen. Ik geloof erin dat alle antwoorden in jouzelf zitten

Waarom geef ik

dit cadeautje?

Het is een gekke tijd waarin het belangrijker dan ooit is om bij jezelf te blijven. Ik geef daarom 10 mini trajecten (cadeautjes) weg omdat ik juist geloof dat die hardwerkende vrouw die alle ballen hoog houdt het zo verdient en zo nodig heeft.
 
Je krijgt dit cadeautje niet zomaar, je krijgt het altijd via iemand anders. Er is ook maar beperkt plek. 
Het is voor mij een manier om bij te dragen. Daarnaast denk ik dat dit de perfecte manier is om te ervaren of mijn manier van coaching bij je past. Als jij er enthousiast ​over bent, kun je wellicht in de toekomst iemand naar me toesturen die ook coaching kan gebruiken.
Wat krijg je concreet

cadeau?

Je krijgt een mini traject cadeau, wat bestaat uit een kennismakingsgesprek en twee
coachsessies. In totaal hebben we dus drie contactmomenten. Een sessie duurt  ongeveer 1,5 uur. De sessies vinden plaats in mijn praktijk of eventueel online via bijvoorbeeld Skype.
 
Ik zet verschillende technieken en methodes in, allemaal gericht om te onderzoeken welke onderliggende patronen er onder je gedrag zitten. Soms weet je namelijk best met je ratio wat je anders wil doen, maar toch lukt het niet. Hoe dat komt,  onderzoeken we tijdens de coaching. We blijven niet op de oppervlakte maar gaan juist de diepte in.
 
Ik stel je de juiste kritische vragen, zodat jij in proces gaat en de antwoorden vindt. Ik bied daarnaast een luisterend oor. Ik krijg vaak terug dat mijn cliënten het heerlijk vinden dat ze hun verhaal gewoon eens mogen doen en dat iemand echt luistert. Iedere sessie is weer anders. We onderzoeken samen wat er op dat moment nodig is en waar je het over wil hebben. Bij mij mag je echt jezelf zijn!
 

Jouw gegevens

Als je je gegevens achter gelaten hebt, neem ik zo snel mogelijk contact op om een afspraak met je in te plannen.

Deze website is gemaakt door Webnatic

Scroll naar top